Laserbehandling

 

HURTIG OG EFFEKTIV – SMERTEBEHANDLING – UDEN BIVIRKNINGER

Vi tilbyder behandling med High power laser på 15 watt.
Den kraftige Laser giver i praksis mulighed for at behandle skader/smerter, som sidder dybt i vævet samt over større områder som nakken, lænderyg, knæ osv.

Den kraftige laser betyder at vi kan accelerere forløbet for både akutte og kroniske problemer, og i mange tilfælde smertedæmpe kroniske problematikker. Det betyder i praksis at man hurtigere kan genvinde funktion og aktivitet som ellers er påvirket/tabt.
High Power Laser kan som smertebehandling kombineret med træning ofte erstatte medicin, cortisoninjektioner (blokader) og kirurgi.

Hvad er Laserterapi
Laserterapi er koncentreret energi der trænger dybt ind i vævet til den enkelte celle. Cellen udnytter energien fra laserlyset og sætter gang i alle kroppens naturlige helingsproces.
Helingsprocessen forstærkes og immunforsvaret styrkes. Laserterapi understøtter kroppens naturlige helingsproces så denne fremskyndes og man derved opnår en kortere restitutionsfase.

Hvornår bruger man laser?
Sportsskader, overbelastningsskader og traumer
ledbåndsskader, meniskskader, fibersprængninger m.m. (jo hurtigtigere behandling igangsættes jo bedre).
Nervesmerter
Diskusprolaps/protusion
Hovedpine
Gigt/ledsmerter
Muskel- og ledsmerter
Slimsæksbetændelse
Postoperativt(efter operation), accelerer den naturlige helingsproces.

Hvem og hvad bør ikke behandles med High Power Laser?
Gravide
Cancerpatienter
Epilepsipatienter
På infektioner
Man er forsigtig i behandling over tatoveringer.
Der behandles med mindre dosis på børn end på voksne

De fleste vil mærke en positiv effekt efter ca. 2-3 behandlinger, de fleste kan mærke smertelindring efter første behandling. Dette kan naturligvis variere lidt afhængig af, hvilken tilstand vævet er i.

Bivirkninger:
Laserterapi er en smertefri behandlingsform. De eneste kendte behandlingsreaktioner er begrænset til en murren og en smule uro i det behandlede område. Begge dele er ganske ufarlige og aftager kort tid efter endt behandling..