Sundheds-Bootcamp

Bootcamp er for dig, der drømmer om en stærkere og sundere krop, mere energi, glæde og overskud og måske også gerne vil tabe overflødige kilo.

Er du klar til at ændre din livsstil og tillægge dig selv nogle nye og hensigtsmæssige vaner, UDEN at skulle tælle kalorier og UDEN en striks lynkur, som alligevel ikke holder i længden? Så er det nu du skal tilmelde dig vores Sundheds-Bootcamp.

Hvad er det der fylder i dit liv. Er det stress, udbrændthed, træthed, overvægt, fordøjelsesproblemer, PMS, PCO, hedeture, fertilitetsproblemer, smerter m.m. Årsagen kan være at der er rod i dine hormoner og i din krops biokemi, og jeg ved at du heldigvis kan påvirke din hormonelle og biokemiske balance med den rette kost, træning og livsstil.

Sundheds-Bootcamp er et forløb på 8 uger, hvor du kommer til at træne med en lille gruppe, som du kan støtte dig op af i løbet af de 8 uger forløbet varer.  Du træner i klinikkens træningssal eller ude alt efter vejret. Til træning på hold og individuelt vil du møde mig, Betina Hansen, jeg er Fysioterapeut og Certificeret i Intelligent mad. Jeg fokuserer på dig, dine udfordringer kost og livsstilsmæssigt og har øje for eventuelle ubalancer i dine hormoner og din krops biokemi, da jeg ved at det har stor betydning for dit velvære og din sundhed at der er balance heri. Vi arbejder med kost, træning og livsstil, med vaner og med rigtig mad.

Vi arbejder mod et langsigtet resultat, hvor du gennem fornuftige og realistiske vaneændringer kommer til at se resultater.

Jeg vil fokusere på et trygt træningsmiljø, med plads til humor og hårdt arbejde, og der vil være plads til at snakke om eventuelle frustrationer og succesoplevelser (- for det er der helt sikkert nogen på holdet der vil opleve).

Inden opstart får du 1 times individuel samtale med mig, hvor vi lægger en god plan for, hvordan du får mest muligt ud af forløbet. Du får herudover mulighed for 3x personlig træning eller kostvejledning a’ 40 min, hvor den ene lægges efter 4 uger og den sidste lægges til slut i forløbet.

Jeg tilbyder både Træning og Kostvejledning tilrettelagt og tilpasset dit niveau og ønsker.


Det får du på Sundheds-Bootcamp:

  • 8 ugers intensivt forløb
  • Mulighed for start- og slutbillede
  • Fællestræning 1 gang om ugen
  • 1 opstartssamtale samt 3x personlig træning eller kostvejledning a’ 40 min.
  • Mulighed for Tanita Kropsanalyse med vejning og måling af din krops tilstand i forhold til bl.a. vægt, fedt%, fedtmasse i kg, muskelmasse, bodyage m.m.
  • Personlig kostvejledning, som vi tilpasser undervejs
  • 1 fælles oplæg m kost, hvor vi snakker om muligheder sammen.
  • Fælles facebookgruppe med sparring for dig og de andre i teamet

Prisen:  3395kr alt inkluderet – betaling kan opdeles i 2 rater.


For nærmere info kontakt klinikken på 97382030 eller spjaldfys@pc.dk. spørg efter Betina. Jeg glæder mig til at se dig.