Hvad skal jeg selv sørge for ?

For at gøre dit forløb så smidigt som muligt – både for dig og os, følger her lidt praktisk info. Hvis du bliver i tvivl om noget, så kontakt os endelig.

HENVISNING

Hvis du skal have tilskud fra den offentlige sygesikring, er det vigtigt at du har en gyldig henvisning fra din egen læge eller speciallæge inden 1. konsultation.

UDEN HENVISNING

Du behøver ikke en henvisning fra lægen. Du kan tage direkte kontakt til os og vi finder en tid til dig, du får nøjagtig samme gode behandling som alle andre. Ventetiden forkortes da du ikke skal forbi din egen læge først, og du kan oftest få en tid hos os inden for 24 timer. Det betyder at du får hurtigere behandling og dermed kan komme hurtigere videre.
Du kan få tilskud fra Danmark, også selv om du ikke har en henvisning. Du kan ikke få tilskud fra den offentlige sygesikring og betaler derfor selv det fulde beløb.

MEDBRING

Til hver behandling bedes du medbringe følgende:

  • Lagen/dynebetræk/stort håndklæde til at lægge på briksen.
    Køb/lån af papirlagen/håndklæder på klinikken koster 20 kr.
  • Dit gule sundhedskort (tidl. sygesikringsbevis). Kortet køres gennem scanneren og fungerer som elektronisk underskrift på, at du er i behandling.
  • Hvis du skal træne (selv eller med en af fysioterapeuterne) bedes du medbringe indendørs sko og gerne et håndklæde.
  • Hvis du har fået tilsendt forsikringsbevilling skal denne medbringes ved 1. konsultation.

AFBUD - UDEBLIVELSE

For at give dig det bedste behandlingsforløb, er det vigtigt du kommer til de aftalte behandlingstider.

Afbud kan meddeles på mail, telefon eller via online booking.

Er du blevet forhindret i at møde op på den aftalte tid, skal du senest kl. 16.00 dagen forud for konsultationen meddele os det – ellers betragtes det som udeblivelse. Vi opkræver 300,- for udeblivelse.

SMS-SERVICE

Vi tilbyder at udsende sms-påmindelser på dine tider til behandling, såfremt du ønsker dette. Det skal ses som en ekstra service, men da der kan forekomme tekniske problemer eller manglende dækning på telefoner, er det stadig din egen forpligtigelse at huske dine aftaler hos os. Du er altid velkommen til at ringe til os, hvis du har glemt tiden. 

AFREGNING

Der afregnes efter hver endt behandling. Der kan betales kontant, med dankort, mobilepay eller via netbank. Såfremt regningen ønskes fremsendt med post tillægges kr. 25,- i administrationsgebyr. Såfremt din behandling er dækket af din forsikring afregner vi gerne direkte med dem.