Kostvejledning – vejen til et lettere liv..

 

Er det nu du er klar til at vælge din krop til som aktiv medspiller, et vigtigt skridt i livet på vejen mod sundhed. Det her handler om viden og vaner og om motivationen for at prioritere og fastholde en sund livsstil.

Ligger motivationen i at tøjet er begyndt at stramme de forkerte steder? Også selvom du synes at du spiser sundt. Du har måske prøvet flere forskellige kure, men uden resultater. Er det træthed, fordøjelsesproblemer, sygdom eller smerter der motiverer dig. Eller er det et ønske om et større overskud, et lettere, sjovere og længere liv. Tænk over hvorfor har du lyst til at tage ansvar og vejen til et lettere liv vil blive nemmere at prioritere.

Sundhed og velbefindende er vel det vi bør prioritere højest her i livet, og læser du videre håber jeg at kunne tænde din motivation til AKTIVT at prioritere din sundhed og tage ansvar.

Hvorfor sundhed….

Vores kroppe har ikke brug for store mængder mad. Den har brug for næringsrig mad i de rette mængder. En af de største grunde til overspisning – ofte fulgt at overvægt og sygdomme – er måske bare FEJLERNÆRING. Kroppen kan være overfodret og underernæret…. Så snart vi fodrer vores krop med det den spørger efter, går vi ikke rundt og føler os sultne hele tiden. Trangen til småspiseri eller store portioner mindskes, vi får et stabilt blodsukker som gør os sundere, gladere, lettere og mere energifyldte…

Vi kan hjælpe dig med viden til at vælge en næringsrig kost og livsstil, der giver dig energi - og en sund, fin og rask krop. Der er ingen der siger det er nemt. Det skal prioriteres og du skal arbejde aktivt på det for Succes. 

Kostvejledning indhold:

Analyse af dine helbredshistorie og symptomer, din kost og livsstil ud fra et spørgeskema du har udfyldt inden første konsultation.

Samtale med mig på klinikken, hvor jeg vil spørge yderligere ind til dine udfordringer, din livsstil, dine ønsker og mål samt motivation for at nå dit mål.

Ud fra din hidtidige kost planlægger vi sammen hvilke ændringer af kost og livsstil det vil være hensigtsmæssigt at arbejde med. Det er altså dig det handler om, hvilke ændringer du bør foretage, så ja det adskiller sig fra kostretninger som Raw, Paleo, Sense m.m. Der vil helt sikkert være inspiration at hente i specifikke kostretninger, men du skal have lært hvad der er godt for dig og din krop.

Sundhedstjek:

  • Grundig gennemgang af dine udfordringer, måling af energi, smerter etc.
  • Måling af blodtryk
  • Kropsanalyse på specialvægt - Tanita, med angivelse af: Fedtprocent, Muskelmasse, Viceral fedt (Det usunde fedt omkring organerne), BodyAge (den alder at vægten ville sætte din krop til at være)
  • Mål om arme, bryst, talje, hofte og lår

Du får udleveret materiale som vi sammen gennemgår for at sikre at du får taget de rette skridt på vejen, heri vil indgå en gennemgang af tallerkenmodellen, "fjern og erstat" samt lidt tips og tricks for at for at nå dine mål.

Vi finder sammen et mål, der gør at du kan være med i det, hele vejen igennem.

Prisen for kostvejledning er:

690kr for Kostvejledning ca. 55 min

320kr for opfølgende vejledning ca 25 min

160kr for Kropsanalysevejning ca. 10 min

Der er også mulighed for personlig træning i forbindelse med kostvejledning, læs mere herom under Personlig Træning og Sundheds BootCamp.


 

Kostvejledningen varetages af Fysioterapeut og Certificeret Kostvejleder Betina Hansen. Kontakt klinikken på spjaldfys@pc.dk, tlf 97382030 eller book online på spjaldfys.dk