Salat med avocado og laks
Portioner: 1
Tid: 10 min
Udstyr: Skærebræt, lille skål til dressing
Ingredienser
-
1 håndfuld rucola
-
1 dl ærter (optøede, hvis frosne)
-
1 håndfuld små tomater, halverede
-
1 håndfuld blomkål, i små buketter/tynde skiver
-
1 håndfuld gulerod, revet eller i tynde skiver
-
½ avocado, i skiver
-
75 g røget laks
Dressing
-
3 spsk olivenolie
-
1 spsk citronsaft eller limesaft
-
Salt og friskkværnet peber
Tilberedning
Grøntsagerne skylles og gøres klar, serveres med laks, avocado samt dressing rørt på olie og citron.
Variationer
-
Knas: Drys med ristede græskarkerner eller sesam.
-
Urter: Purløg, dild eller persille klæder laksen godt.
-
Byt laksen: Brug varmrøget laks, makrel eller tofu for et vegetarisk alternativ.