Myslicrunch

Mængde: ca. 450–500 g
Tid: 10–12 min

Ingredienser

  • 100 g havregryn

  • 150 g mandler, grofthakkede

  • 50 g solsikkekerner

  • 50 g sesamfrø

  • 50 g kokosflager

  • 1 spsk kokosolie, strøget

  • 1 spsk honning, strøget (eller ahornsirup for vegansk)

  • 1 knsp salt (fremhæver smagen, valgfrit)

Tilberedning

  • Bland alle tørre ingredienser med smeltet kokosolie og honning.

  • Bag ved 160°C varmluft i 12–15 min på bagepapir. Vend undervejs. Afkøl helt.

Tips!

  • Byt rundt: Valnødder/hasselnødder, græskarkerner, quinoa-flager eller poppet quinoa.

  • Krydderier: Kanel, kardemomme eller vanilje – ½–1 tsk i de tørre.

  • Citrus: Fintrevet appelsin/limeskal i til sidst.

  • Brug mindre honning og tilsæt 1–2 spsk æblemos for let sødme (ovnmetoden).