Myslicrunch
Mængde: ca. 450–500 g
Tid: 10–12 min

Ingredienser
-
100 g havregryn
-
150 g mandler, grofthakkede
-
50 g solsikkekerner
-
50 g sesamfrø
-
50 g kokosflager
-
1 spsk kokosolie, strøget
-
1 spsk honning, strøget (eller ahornsirup for vegansk)
-
1 knsp salt (fremhæver smagen, valgfrit)
Tilberedning
-
Bland alle tørre ingredienser med smeltet kokosolie og honning.
-
Bag ved 160°C varmluft i 12–15 min på bagepapir. Vend undervejs. Afkøl helt.
Tips!
-
Byt rundt: Valnødder/hasselnødder, græskarkerner, quinoa-flager eller poppet quinoa.
-
Krydderier: Kanel, kardemomme eller vanilje – ½–1 tsk i de tørre.
-
Citrus: Fintrevet appelsin/limeskal i til sidst.
- Brug mindre honning og tilsæt 1–2 spsk æblemos for let sødme (ovnmetoden).