Gulerodsvafler
Portioner: ca. 6–8 små vafler / 8–10 mini-pandekager
Tid: 5 min forberedelse · 5–8 min tilberedning
Udstyr: Vaffeljern, klaprister/sandwichmaker

Ingredienser
- 1 banan
- 1 håndfuld revne gulerødder
- 1 dl havregryn
- 1 æg
Tilberedning
Bananerne moses og blandes med resten af ingredienserne med en gaffel. Laves i klaprister eller vaffeljern. Smager mega godt.
Tips!
Gulerødderne kan skiftes ud med andre rodfrugter, spidskål, hvidkål, blomkåls- eller broccoliris.
-
Sødt: Rabarberkompot, friske bær, skyr, lidt honning.
-
Salt: Hummus, pesto og røget/varmrøget laks, avocado og tomat.
-
Snack: Peanutbutter + tynde æble-/pæreskiver eller banan.
Holder 2–3 dage i køleskab. Fryseegnet i 2–3 mdr. Lun i brødrister/ovn/airfryer.