Gulerodsvafler

Portioner: ca. 6–8 små vafler / 8–10 mini-pandekager
Tid: 5 min forberedelse · 5–8 min tilberedning
Udstyr: Vaffeljern, klaprister/sandwichmaker

Ingredienser

  • 1 banan
  • 1 håndfuld revne gulerødder
  • 1 dl havregryn
  • 1 æg

Tilberedning

Bananerne moses og blandes med resten af ingredienserne med en gaffel. Laves i klaprister eller vaffeljern. Smager mega godt. 

Tips!

Gulerødderne kan skiftes ud med andre rodfrugter, spidskål, hvidkål, blomkåls- eller broccoliris.

  • Sødt: Rabarberkompot, friske bær, skyr, lidt honning.

  • Salt: Hummus, pesto og røget/varmrøget laks, avocado og tomat.

  • Snack: Peanutbutter + tynde æble-/pæreskiver eller banan.

Holder 2–3 dage i køleskab. Fryseegnet i 2–3 mdr. Lun i brødrister/ovn/airfryer.