
Banan–havrepandekager
Portioner: ca. 6 små pandekager (1–2 personer)
Tid: 5 min forberedelse · 6–8 min stegning
Udstyr: Pande + evt. blender

6 små pandekager
Ingredienser
-
1 moden banan
-
2 æg
-
2 spsk finvalsede havregryn (blend evt. til mel for jævn dej)
-
1 tsk kanel
-
1 knsp vaniljepulver
-
Lidt kokosolie eller smør til stegning
Tilberedning
Blend ingredienserne, eller mos det sammen med en gaffel.
Varm en pande med lidt kokosolie eller smør, hæld dejen ud til små pandekager, vend når kanten er gylden.
Server med frisk frugt eller bær…
Tips!
- Pandekagerne kan sagtens laves dagen før, de kan lige lunes på brødristeren eler i airfryeren inden de spises som var de nylavede.
-
Kanel er blodsukkerstabiliserende. Vær opmærksom på at bruge ægte kanel, og spis ikke kanel hver dag, som med alt andet er variation verdensklasse