Sporlastic bandager

Sporlastic - login

Vi fører bandager fra producenten Sporlastic i vores produktsortiment.

Sporlastic er et tysk highend kvalitetsprodukt, der siden 1970érne har produceret strikkede bandager. Deres sortiment er i dag et af markedets bredeste og dybeste.

Sporlastic er produceret efter økotex 100standarden og indeholder ikke latex. Bandagerne er åndbare. Silikonepelotterne m.m. er lavet af højkvalitets medicinsk silikone. Kompressionsklassen er kl. 2 (efter RAL-standarden),  og strikkemetoden er den velkendte 3D-strik med rynkefri strikketeknik som føles behagelig. Indvendige syninger er reduceret til et minimum hvilket tilføjer ekstra velbehag.

Produkterne er med strikketeknikken anatomisk udformet for at give optimal komfort, støtte og proprioception hvilket er kroppens kroppens evne til at registrere og planlægge bevægelser, muskelkraft, kropsstilling og placering. Det er altså en aktiv bandage hvor led, muskler og sener stimuleres til at arbejde under støtte fra bandagen. 

Bandagerne er vaskbare i vaskemaskine (30 grader), dog skal metalskinner og løse silikonepoletter ud af bandagen inden vask.

Sporlastic og fysioterapi

Sortimentet er dækkende alt til knæ, fod, hånd, ankel, albue, special- produkter til børn og specialprodukter til neurologiske patienter. 

Det er for os vigtigt at produktet fungerer for den enkelte hvorfor vi opmåler og tester grundigt i forbindelse med valg af bandage. Det bandagen kan give er nedsat smerte, stimuli til muskulaturens arbejde, større bevægelighed, bedre funktion.