Behandling

Fysioterapi – undersøgelse og behandling

Fysioterapi er vores kerneydelse, vi er alle uddannet til at undersøge, forebygge og behandle skader i bevægeapparatet, vi har alle videreuddannet os indenfor forskellige koncepter og områder, hvilket gør at vi favner bredt og yder høj professionel service. Læs mere om McKenzie, Mulligan, Idrætsfysioterapi, Solheim, Pilates og andre koncepter, hvor du vil møde en fysioterapeut med høj faglighed.

Efter samtale og grundig undersøgelse, vurderer vi hvilken behandling der findes relevant for dig og sammen med dig planlægger vi et behandlingsforløb. Vi påbegynder behandlingen umiddelbart herefter.

Aktiv sundhed – træning er behandling

“Træning er behandling”. Træning og øvelser vil spille en central rolle i stort set alle vores behandlingsforløb. Du må derfor forvente at du instrueres i øvelser og træning når du er i forløb hos os. Vi kan hjælpe dig med træning individuelt superviceret på klinikken og hjemme samt på hold. Sammen med din fysioterapeut besluttes hvad der er vil fungere bedst for dig.

Supplerende ydelser

Ud over vores hænder kan vi supplere med tape, diverse Bandager, Supersole Såler og vi giver Laserbehandling og Akupunktur. I dit behandlingsforløb kan det forekomme at fysioterapeuten vurderer at det er relevant med sådanne supplerende behandling. Vi vil så gerne lykkes med behandlingen og en vurdering af supplerende tiltag foretages, da vi ved at det kan afkorte behandlingsprocessen og hjælpe dig til hurtigere at komme dig over din skade. Såfremt din behandling er dækket af forsikringen er det vigtigt at du har læst din forsikringspapirer. Derved ved du om supplerende tiltage er egenbetaling eller noget din forsikring dækker.

Husk at medbringe dit sygesikringsbevis ved 1. konsultation. Hvis du har fået en henvisning fra din læge, modtager vi den elektronisk.