SuperSole

 

Pas på dine fødder – pas på din krop

Du belaster dine fødder fra du står op til du går i seng, du går lige meget på højre og venstre fod og gerne minimum 10.000 skridt dagligt. Fodens knogler vejer ca 100 g og skal modstå kroppens vægt. Så det er ikke mærkeligt at skævheder, svagheder eller ubalance i fødderne kan give belastninger andre steder i kroppen. Oftest ryg, hofter og knæ. Det er derfor vigtigt at få korrigeret eventuelle ubalancer.

Lav svangbue eller høj vrist.

Hvis du har en lav svangbue kan det være at du pronerer for meget i foden. Dette bevirker at du overbelaster både led/sener og muskler. Dette øger risikoen for at udvikle overbelastninger i svangsene under foden, achillessenen, anklen, knæet eller hoften.
Hvis du derimod har en høj vrist kan dette resultere i en stiv og rigid fod som også kan overbelaste hele systemet på grund af manglende smidighed

Det er meget vigtigt, at du får undersøgt hvilken fodtype du har, så fysioterapeuten kan hjælpe dig med at afdække dit behov for træning og eventuelle indlægssåler.

Vi tilbyder såler fra SuperSole. Sålen er individuelt tilpasset formet til dine fødders behov.

SuperSole er en dynamisk indlægssål. Fordelen herved er at de træner og styrker foden ved aktivitet. Svangen på en SuperSole tillader fodens naturlige bevægelser og funktioner således af fod og krop naturligt kan få en optimal funktion. Foden bliver ikke doven eller begrænset af denne type sål, sålen tillader og assisterer til optimal fodafvikling.

Vi laver altid en grundig undersøgelse først, inden det besluttes om indlægget er noget for dig. På den måde får du kun et indlæg hvis behovet er der, og samtidig garanterer vi et indlæg der passer til din fod. Dertil får du et øvelsesprogram så du træner specifikt på dine fødders behov. Sålerne varmes op og tilpasses dine fødders behov. Sålerne findes i forskellige udgaver alt efter hvilken type sko du skal bruge den til. Sålerne er velegnede til idrætsfodtøj, gummistøvler, arbejdssko og lignende.

Alle Fysioterapeuter på klinikken er SuperSole behandlere og har været igennem et kursusforløb.
Supersole er et behandlingskoncept ikke kun en sål - skabt til fodrelaterede problemer, skabt af og for fysioterapeuter og kvalitetssikret via løbende forskning og udvikling.

Pris og tilfredshedsgaranti

En konsultation hvor vi undersøger din fod, tilrettelægger øvelsesprogram samt tilpasser en sål koster det samme som en normal fysioterapeutisk konsultation. Sygesikringen Danmark giver tilskud til konsultationerne. Uden henvisning er prisen på 1. konsultation 450kr, heri indgår undersøgelse, tilpasning af sål, instruktion i øvelser samt muligt behandling. Herefter er prisen på en normal konsultation med opfølgning af øvelser uden henvisning 300kr.

SuperSole sålerne koster 775 kr. Der er desværre ikke tilskud fra Sygesikringen Danmark til sålerne. Sålerne er CE-godkendt. Enkelte virksomheder yder tilskud til såler. Spørg din virksomhed.

Husk at følge behandlerens anvisning øvelser og brugen af sålerne. Hvis du mod forventning ikke er tilfreds med sålerne, er der 30 dages fuld tilfredshed eller pengene tilbage på sålens pris.

Book en fodundersøgelse allerede i dag

Du kan kontakte klinikken på tlf 97382030 eller mail spjaldfys@pc.dk eller book online.

  • Vælg “Fysioterapi – første konsultation” – skriv SUPERSOLE og sko str. i kommentarfeltet.