GLA:D HOFTE OG KNÆ

GLA:D – Godt Liv med artrose i Danmark.

Lider du af artrose/slidgigt i hofter eller knæ? Med GLA:D-forløbet lærer du, hvordan du kan få et godt liv med artrose og mindske smerterne gennem træning. GLA:D er et trænings- og uddannelsesforløb særligt udviklet til jer med artrose.

GLA:D forløbet har vist sig særlig effektiv til at mindske smerter samt forøge funktionsevnen og livskvaliteten hos deltagerne. Forløbet er baseret på principperne for neuromuskulær træning, der fokuserer på at optimere belastningsforholdene i det ramte led og mindske smerterne. Med GLA:D oplever flere, at de helt kan undgå operation.

Træningen foregår superviseret, dvs. fysioterapeuten undersøger dig forud for træningen, tester og tilrettelægger øvelserne så de passer netop dit niveau og vejleder løbende så øvelserne udføres med kvalitet og god ledkontrol.

Under forløbet vil vores GLA:D-uddannede fysioterapeuter undervise dig i at tackle dine smerter med særlige øvelser. Vi sørger samtidigt for, at du får den nødvendige viden for, at du kan træne korrekt – uden at belaste kroppen yderligere.

Vi sørger for, at du kan træne i trygge rammer og får professionel vejledning, som tager højde for dine udfordringer.

Hvem kan deltage

For at kunne deltage på GLA:D hold skal du have en individuel tid, hvor du får et spørgeskema, bliver testet og grundigt undersøgt og får de informationer du har brug for. 

Har du smerter i hofter og knæ uden egentlig diagnose er du velkommen til at komme på GLA:D holdet. Du skal uanset have en individuel tid hos en af vores fysioterapeuter Lene Susgaard Lodahl eller Jacob Søndergaard Sørensen til test og undersøgelser forud for holdtræningen.

Indhold og priser med henvisning fra egen læge:

  • Forundersøgelse og test
  • Patientundervisning á 2 timer varighed - samt instruktion i øvelser tilpasset dit niveau.
  • 12 gange træning (over 6 uger).
  • Evaluering og re-test.

Pris med henvisning 2160 kr.

Pris uden henvisning 3400 kr.

 

Træningen tilrettelægges af fysioterapeuterne Jacob Søndergaard Sørensen og Lene Susgaard Lodahl.

Kontakt klinikken for nærmere info samt tilmelding til holdet på 97382030 eller spjaldfys@pc.dk.

Vi glæder os meget til at hjælpe dig til bedre funktionsniveau, smertereduktion og smertehåndtering.