Fysioterapi

 

Er du klar over, at du er udstyret med en krop, som er stormester i at skabe, vedligeholde og generobre sundhed? At du har en krop, som er i stand til at forebygge og reducere inflammatoriske tilstande, og en krop der gør alt for at give dig en hverdag med masser af energi, velvære og glæde.

Din sundhedstilstand er et resultat af, hvad du har budt din krop, og det vil være et resultat af hvad du fortsat byder den !!!

Smerter i muskler og led eller funktionsnedsættelse vil ofte være det der bringer dig til os. Det kan være smerter og problemer efter skader, overbelastninger i kroppen, det kan være hovedpine, hold i ryg eller nakke. Du kan have været udsat for en sportsskade, og have brug til behandling og genoptræning. Det kan også være, du går med og ønsker om at få udarbejdet og træningsprogram, så du kommer til at træne mere hensigtsmæssigt. Det kan være kontorarbejdspladsen der udfordrer dig og din krop. Hvordan optimerer du dine sidestillinger, skærmplaceringer og hvordan varierer du dine arbejdsstillinger? Hvis du har et fysisk handicap, vil du ofte have brug for Fysioterapeutisk behandling og træning.

Fysioterapi er alsidigt, der består grundlæggende i viden om kroppen opbygning og funktion og når det kommer til sundhed, skal vi alle vide det samme - men vi skal gøre noget forskelligt! Nogle er yngre, nogle ældre, høje, lave, overvægtige, undervægtige, helt normale eller elitesportudøvere. Alle har vi brug for viden for at kunne træffe hensigtsmæssige individuelle sundhedsvalg.

Vi undersøger, behandler og giver dig viden og indblik i de tiltag, du kan gøre for at gøre kroppen til aktiv medspiller til din sundhed. Din krop giver dig nemlig en lang række oversete sundhedsmuligheder.

Det er dit valg hvad du byder din krop - læs mere om hvad vi typisk ser på klinikken, hvilke specialer vi har og hvad vi kan tilbyde dig.