MTT Medicinsk Træningsterapi

 

På MTT hold træner du i klinikkens egen Træningssal, hvor den tilkoblede fysioterapeut hjælper dig med dit individuelt tilrettelagte træningsprogram, som løbende tilpasses. Der trænes primært i MTT-trisser kombineret med frie øvelser med forskellige redskaber, samt øvelser på måtte eller briks afhængig af dit niveau - alt sammen tænkt udfra en funktionel træningstilgang. Vi benytter desuden kondicykel, romaskine og crosstrainer samt enkelte har øvelser i Fitness som ligger i lokalerne over Fysioterapien. 

Træningen tager bl.a. udgangspunkt i at:

Du kan både få et træningsprogram målrettet en bestemt kropsregion, fx skulderen i forbindelse med en skulderskade eller du kan få tilrettelagt et træningsprogram, som fokuserer mere overordnet på hele kroppen.

Vi kører vores MTT-hold som holdtræning på tværs af diagnoser. Har du gigt kan du sagtens komme til at træne på samme tid som en der har en skade efter en blodprop i hjernen ligesom alle andre diagnoser kan forekomme. 

I et optrænings- eller vedligeholdende træningsforløb kan det at træne på hold være motiverende og nødvendig for succes. Du møder andre med samme problematik, og som kender til det at have nogle fysiske begrænsninger. 

Træningen foregår på bestemte tider i vores træningslokale i klinikken, dette fremgår af holdoversigten

Hvordan kommer jeg på holdet?

Hvis ikke du i forvejen er i gang med et forløb på klinikken, skal du booke en individuel tid inden holdtræning, så fysioterapeuten, får de nødvendige oplysninger om dig til at kunne hjælpe dig bedst muligt med træningen på holdet.

Hvis du har henvisning fra egen læge, får du tilskud fra den offentligesygesikringen. Er du medlem af Sygeforsikring Danmark får du yderligere tilskud.

Kontakt os endeligt ved spørgsmål på 97382030 eller spjaldfys@pc.dk