Forsikring

Har du en forsikring, der kan betale dine behandlinger? De fleste dækker helt eller delvist for fysioterapeutisk behandling.
Hvordan gør du brug af din forsikring

Vi samarbejder med de fleste forsikringsselskaber. Mange forsikringer giver mulighed for direkte afregning med os, hvilket er smart og tidsbesparende for dig. Men - kun hvis der er styr på alt det praktiske omkring fx afregning og dækning. 

For at du kan få dækket dine behandlinger skal du

  • kontakte dit forsikringsselskab før din behandling, hvis du vil være sikker på om de dækker. Det er ikke alle der dækker bagudrettet.
  • sikre at forsikringsselskabet sender os en bevilling eller du skal selv medbringe en kopi af din bevilling fra dit forsikringsselskab
    Hvis du ikke medbringer en bevilling fra din forsikring, skal du selv lægge ud for behandlingen. I så fald kan du få en kvittering med, som du selv kan indsende til forsikringen.
Vi vil gerne bruge konsultationstiden på at behandle dig og ikke på din forsikring. Der er derfor flere parametre vi gerne vil gøre opmærksom på for at give dig en god oplevelse!
Da det er DIN forsikring, er det også dig, der har ansvaret for at bruge den korrekt. Det betyder: 
  • Det er DIT ansvar at videregive korrekte oplysninger til os
  • Det er DIT ansvar at vide hvad din forsikring dækker af behandling
  • Det er DIT ansvar at holde styr på hvor mange behandlinger du får tilkendt
  • Det er DIT ansvar at holde styr på hvor mange behandlinger du har modtaget
  • Det er DIT ansvar selv at tage rettidig kontakt til forsikringsselskabet, hvis der er behov for flere behandlinger (med mindre andet aftales)
OBS
Ved direkte afregning med dit forsikringsselskab henvises til, at de ofte kun betaler for selve behandlingen der ydes - og ikke betaler for fx tape, lagen, træningselastik eller lign. Desuden er det heller ikke alle forsikringsselskaber der betaler for fx. akupunktur eller Laser.
Er gebyret, hvis du udebliver eller aflyser for sent, dækket af din forsikring?

Nej – din forsikring dækker aldrig gebyrer. Dette gælder alle forsikringer.