Træningsudstyr

Skærmbillede 2020-10-14 kl. 15.29.11

 

 

 

 

 

 

 

 

Franklin fascia bold
Bold til at løsne spændte muskler og bindevæv (fascia). Det specielle design gør den velegnet til at massere bindevævet og ramme specifikke triggerpunkter.

Vær opmærksom på ikke at påfylde mere luft i bolden, da det vil ødelægge den, og vandet inden i vil ryge ud.

Bolden er fri for latex og farlige phthalater.

 

Grøn minibold

Den grønne mini bold er genial til træning og massage af hele kroppen. Den er helt unik i træning af føddernes muskler og led

Klart et af vores mest populære produkter..

Facts om bolden

  • Boldene er 9 cm. i diameter.
  • Lufttrykket kan ændres (med en almindelig pumpe til fodbolde eller vores Boldpumpe TOGU mini ), så den enten bliver hårdere eller blødere.
  • Boldens overflade klistrer uden rigtigt at klistre – den er rigtig god at arbejde med for fødderne, da den ikke smutter rundt.
  • Bolden er fri for latex.
  • Den kan tåle, at man står på den, uden at den springer – og den vil altid komme tilbage til den runde form igen.
  • Bolden leveres oppumpet.

 

 

Grå træningsbold

Den lille træningsbold der næsten ikke er til at komme uden om, idet den giver et utal af muligheder for variation under træning.

Den lille bold kan pustes op med munden og luften kan let tages ud igen. Den er let at opbevare og fremragende til en lang række øvelser.

Bolden er et utrolig simpelt og billiget redskab med en fantastisk effekt.

Bolden kan klare en belastning på max. 120 kg.

 

Miniroll – “Bønnen”

Franklin Mini Roll i huset kaldet bønnen er designet til at træne og stimulere bækkenet og bækkenbunden, men anvendes lige så ofte til hele kroppen til at massere bindevæv og muskler samt til stabilitetstræning samt aflastning af nakken.

Den anvendes normalt pumpet lidt over halvt op. Jo mere oppumpet, desto dybere kan den massere, og desto kraftigere stimuleres bækkenbunden. Ved at tage luft ud, er mini roll mindre skarp og dyb i brugen. Der medfølger ikke pumpe.

 

Håndtræningsæg

Træningsredskab i silikone.

Anvendes til styrketræning af hænder, fingre og underarm såvel som varme/kuldeterapi. Kan opvarmes i mikroovn eller lægges i fryseren.

Et rigtig godt valg til træning af gigtsvage hænder, genoptræning eller som anti-stressbold.

NB!
Når håndtræningsbolden begynder at føles klistret, er det et tegn på at, det talcum bolden havde fra sin “fødsel” er slidt af. Du kan derfor pudre den med ganske almindeligt talcum, så er den fin som ny. Hvis du skyller bolden under vandhanen, er det nødvendigt at give den tørre bold lidt talcum efterfølgende.

 

Foamroller medium hård

En foam roller er et træningsredskab som kan anvendes i de fleste træningsmiljøer i hjemmet såvel som professionelt.

Vi anvender på klinikken foam rollers som en vigtig del af den træning og behandling vi tilbyder.

Foamrolleren er medium hård og i målene15 cm i diameter, samt 95 cm i længde. Længden gør den unik ift de fleste andre ruller på markedet (disse er kortere).

En foam roller kan bruges til mange forskellige formål, herunder fx træning af balance, stabilitet, mobilitet, hjerne og nervesystem samt ikke mindst massage og fascia/bindevævstræning. Vi bruger den på klinikken til forskellige Pilates øvelser i kombination med andet udstyr.

Det er virkelig en god rulle at starte ud med.

 

Massagebold

Den nubrede massagebold er fantastisk og kan anvendes af alle aldre. Den er super god at have i træningslokalet, på kontoret, i hjemmet, på rejsen mv.

Massagebolden er ikke stenhård, den er tilpas blød i gummiet, at den giver efter for kroppens bevægelser, fx under foden hvor den kan smyge sig ind alle steder og samtidig kan den give et tilpas tryk til at få løsnet stivheder i muskler, fascier og led.

Eksempler på anvendelse

  • Rul bolden under fødderne, jog på den og leg med bevægelser af tæer, ankel og fodrodsknogler
  • Masser selv ryggen op ad væggen imod bolden
  • Kram bolden med hænderne og stimuler zonepunkterne i hånden
  • Masser de små børn med bolden – boldens knopper stimulerer sanserne.

Bolden er Latex og Phtalat fri

 

Rollga – Ollga

DEN ERGONOMISK UDFORMEDE FASCIA ROLLER TIL DYB MUSKEL MASSAGE

Gennem enkle øvelser lindrer den spændinger, øger fleksibiliteten, styrker bindevævet og fremmer blodcirkulationen. Den ergonomiske 4-zoners form giver mulighed for en målrettet massage af enkelte muskelgrupper.

Knogler og nerver bliver skånet, beskadiget fascia strakt og derved regenereret. For alle, der har muskelsmerter eller spændinger forårsaget af beskadiget bindevæv, kan Rollga være det optimale valg.

Plysbold

Plysbolden giver den blødeste massage til mange steder på kroppen, bl.a. nakken, hofterne, ryggen m.m. Vi anvender den dertil på klinikken til bækkenbundstræning iden den giver skånsom men effektiv feedback.