Produkter

I forbindelse med træning, kan der være behov for tilkøb af forskelligt træningsudstyr. Vi forhandler et udvalg af de bedste produkter til din genoptræning der skal være med til at sikre, at du overvinder din skade og undgår nye skader.

En skade kan i nogle tilfælde gøre det svært at bevare motivationen for at træne. Det skal ikke være nogen hemmelighed at simpelt udstyr som en træningselastik, træningsbold, foamroller vippebræt og lignende skaber større motivation hos mange i forhold til at få trænet.

Ud over træningsudstyr forhandler vi Supersole, som er specialtfremstillede såler tilpasset dig samt bandager fra bl.a Sporlastic, et kvalitetsprodukt der ikke bare stabiliserer men også fasciliteterer dine muskler i træning og funktion. Vi forhandler lændepuder og skråkiler som aflaster din ryg når du ikke træner og vi forhandler tape såfremt genoptræningsforløbet kan optimeres ved tilføjelse heraf.

Vi har de mest anvendte produkter på lager og bestiller dertil hjem fra dag til dag efter behov.

Af lagerførte varer kan nævnes træningsbolde, elastikker, vippebræt, lændepuder, sportstape, hæl og svangkiler, foamrollere, albue-, håndleds-, knæ- og ankelbandager og meget andet.

Spørg din fysioterapeut, hvis der er noget du er i tvivl om. Vi står klar til at rådgive og vejlede lige netop dig.