Træning

Aktiv sundhed – Træning som en del af behandlingen

Aktiv sundhed – involver aktivt kroppen i den forandring den gennemgår i behandlingsforløbet for et hurtigere, mere effektivt og blivende resultat.

Træning og aktive bevægeøvelser kan være en del af behandlingen, mens du er her, de kan gives som hjemmeøvelser eller du kan træne her på klinikken, både individuelt og på hold.

​Øvelser, træning og vejledning er for alle og kan tilpasses til alle. Uanset om man er ældre, måske endda gammel, om man er ung sportsudøver, lige har født eller er nyopereret, fortjener man den bedste vejledning, der hjælper kroppen til at deltage selv i heling og fremgang. Nogle har behov for få øvelser for at optimere sin kropsfunktion og komme ud af sin smerteproblematik. Andre vil have behov for mere grundlæggende træning inden for bevægelighed, styrke, kondition, koordination og balance.

Målet med træningen er afhængig af netop din problematik og kan være meget forskelligt, programmet tilrettelægges ud fra undersøgelse og tests og justeres løbende så det bliver så målrettet og effektivt som muligt for dig og din krop.

Træningssalen og Spjald Fitness

Det er i træningssalen genoptræning efter discusprolaps, slidgigt, skuldersmerter etc. finder sted. Træningen kombineres ofte med maskinerne i Spjald Fitness som ligger ovenpå klinikken. Træningen foregår som anført både på hold og individuelt.

Klinikkens træningssal er designet til at kunne træne personer med subakutte og kroniske problemer. Den adskiller sig fra et almindeligt motionscenter ved at kunne tilbyde træning til personer med smerter i bevægeapparatet som ikke kan tåle almindelige øvelser i et motionscenter. Dette kan lade sig gøre fordi der altid er en fysioterapeut til stede under træningen som er individuelt tilpasset. Udstyret består fortrinsvis af special designet udstyr til fysioterapi – medicinsk træningsterapi – MTT. Romaskine og crosstrainer samt diverse udstyr.

Klinikken tilbyder:
Genoptræning efter operation
GIGT-træning
FysioPilates
Efterfødselstræning
KOL træning
Balance træning
Styrketræning
Yderligere tilbyder vi træning af diverse lidelser indenfor rygsmerter, skuldersmerter, knæsmerter etc