Kostvejledning – vejen til et lettere liv..

vegetables-1584999_1920

Netop nu har du taget et vigtigt skridt i livet på vejen mod sundhed. Det her handler om viden og om motivationen for at prioritere og fastholde en sund livsstil.

Hvorfor sundhed….

Ligger motivationen i at tøjet er begyndt at stramme de forkerte steder? Også selvom du synes at du spiser sundt. Du har måske prøvet flere forskellige kure, men uden resultater. Er det sygdom der motiverer dig eller er det et ønske om et større overskud, et lettere, sjovere og længere liv. Tænk over hvorfor har du lyst til at tage ansvar og vejen til et lettere liv vil blive nemmere at prioritere.

Sundhed og velbefindende er vel det vi bør prioritere højest her i livet, og læser du videre håber jeg at kunne tænde din motivation til AKTIVT at prioritere din sundhed og tage ansvar.

Vores kroppe har ikke brug for store mængder mad. Den har brug for næringsrig mad i de rette mængder. En af de største grunde til overspisning – ofte fulgt at overvægt og sygdomme – er måske bare FEJLERNÆRING. Kroppen kan være overfodret og underernæret…. Så snart vi fodrer vores krop med det den spørger efter, går vi ikke rundt og føler os sultne hele tiden. Trangen til småspiseri eller store portioner mindskes, vi bliver sundere, gladere, lettere og mere energifyldte…

Jeg kan hjælpe dig med viden til at vælge en næringsrig kost, der giver dig energi og en sund, fin og rask krop. Der er ingen der siger det er nemt. Det skal prioriteres og du skal arbejde aktivt på det for Succes.

Kostvejledning indhold:

 • Analyse af din kost og livsstil ud fra et spørgeskema du har udfyldt inden første konsultation.
 • Samtale med mig på klinikken, hvor jeg vil spørge yderligere ind til din livsstil, dine ønsker og mål samt motivation for at nå dit mål.
 • Sundhedstjek:
  • Måling af blodtryk
  • Kropsanalyse på specialvægt, med angivelse af:
   • Fedtprocent, Muskelmasse, Viceral fedt (Det usunde fedt omkring organerne), BodyAge (den alder at vægten ville sætte din krop til at være)
  • Mål om arme, bryst, talje, hofte og lår
 • Jeg udarbejder en kostplan, som tager udgangspunkt i dine ønsker og din livsstil for at få det bedste forløb, denne kostplan får du efterfølgende tilsendt på mail eller du kan få en udskrift på klinikken.
 • Dertil får du “Tips og tricks” for at nå dine mål.

 

Kostplanen bliver sammensat præcist til dig, dette er både ud fra den kost du allerede spiser, og med ændringer for at gøre din krop sundere.

Vi finder sammen et mål, der gør at du kan være med i det, hele vejen igennem.

 

Prisen for kostvejledning er:

600kr for Kostvejledning ca. 55 min

275kr for opfølgende vejledning ca 25 min

150kr for Kropsanalysevejning ca. 10 min

Der er også mulighed for personlig træning i forbindelse med kostvejledning, læs mere herom under Personlig Træning og Sundheds BootCamp.


 

Kostvejledningen varetages af Fysioterapeut og Certificeret Kostvejleder Trine Henriksen. Kontakt klinikken på spjaldfys@pc.dk, tlf 97382030 eller book online på spjaldfys.dk