Accessories

Toe sock

Sok med super god pasform til foden, kan bruges til alle former for træning. Den kan også sagtens bruges i hjemmet, når du går rundt på dine “bare” fødder. Den skridsikre non-slip under sokken gør netop, at du sagtens kan gå rundt med strømpesokker, uden at du glider og bruger kroppen uhensigtsmæssigt.

Non-slip undersiderne giver et rigtig godt greb på en træningsmåtte eller gulv og er en fantastisk sok til al træning der ikke kræver sko. Den kan dog med fordel bruges i sko, både til træning og hverdag.

5-tås-konstruktion giver foden optimale forhold for kontrol, styring og føling med underlaget og resten af kroppen.

 

My – Happy feet sokker

Sokken der er designet til at separere, strække og rette dine tæer, for at minimere den daglige stress dine fødder er udsat for, ved anvendelse af smalle sko, den er et must til dig der går i høje hæle!

Du behøver ikke smide din yndlings sko ud, eller opgive at løbe, fordi dine fødder gør ondt.

Brug My-Happy Feet Alignment sokker dagligt i nogle få minutter eller timer, eller sov med dem på – det vil helt sikkert give dig sundere fødder.

My-Happy Feet sokken hjælper også med at strække og motionere dine fødder, så de føles behagelige igen. Dette vil selvfølgelig ikke ske i løbet af nogle få dage, men fortsæt med at benytte dine My-Happy Feet sokker i en kort periode, og du vil mærke en forskel.

Dine tæer vil begynde at blive mere strakte og udrettede, og mange oplever færre smerter i tæerne. My-Happy Feet Alignment sokkerne kan benyttes hvis du fx har hammer-tæer, knyster, skæve tæer, hæl smerter, og bare til simpel velvære for dine fødder.

My-Happy Feet Alignment sokker er for alle, uanset alder.

 

Skærmbillede 2020-10-14 kl. 21.42.54

 

 

 

 

 

 

 

 

FeetForm Diabetes sokker basis uld sort

Diabetes sokker basis strikket i 74% lækker Merino silkeuld.

Strømperne har flere fordele som gør dem særligt brugbare for folk med følsomme fødder:
– Ingen elastikkant der strammer, hvilket giver et bedre blodomløb.
– Ingen indvendige syninger mindsker risikoen for gnave sår.
– Udvalgte materialer som er meget åndbare og derved sikrer et godt klima for fødderne.